Nordic Miracles Fairytale Saga

Född 2017-05-22

Saga är en helmysig tjej som vi skaffade som sällskap till Lova. Vi har aldrig ångrat oss för en sekund när vi fick möjlighet att köpa denna tös. Saga är utav den perfekta storleken och ett gott föredöme utifrån rasstandarden. En riktig myspropp är hon som vill kela och mysa. 

Saga är hälsoundersökt ögon, hjärta och patella UA 2018-11-24

Veterinär  Ingemar Bergdahl

Saga valpar födda 190730

Den 30 juli fick vi sex valpar, två tikar och fyra hanar. Allt gick bra och  Saga och valparna utvecklas hela tiden. Mer info finns under Musik - kullen samt i våra sociala medier.

Sommaren 2020

Efter genomtänkt och välfattat beslut så har vi bestämt att vi ska para Saga på nytt till våren sommaren 2020 om inget annat händer. Saga har hitintills utifrån nuvarnade kull visat sig vara en väldigt bra mamma som sköter sina valpar med bravus. Dräktigheten och nedkomsten gick väldigt bra, trots den värme som hon fick utstå under den sista veckan.

Valpar beräknas levereras under sensommaren. Hane är bestämt och kommer att tillkänna ges när dräktighet är bekräftat Jag är så glad, tacksam och förhoppningsfull.

Båda hundarna mentalt friska och hälso undersökta hjärta, ögon och patella UA !

Inavelsgrad 0,00 %

Perfekta storlekar för våran ras med friska och sunda linjer.

Vårat mål är att föda upp rastypiska sällskapshundar med god hälsa som får flytta till kärleksfulla hem där hunden blir en älskad familjemedlem.