28. jun, 2020

Saga har dejtat en kille med framgång och vi hoppas att det renderar i valpar aug/ sept 2020. 
Mer info kommer efter bekräftat ultraljud.

18. jun, 2020

Saga är hälsoundersökt på Evedesia Djurklinik, Sundsvall 

Ögon & hjärta UA 

3. mar, 2020

Alla valpar har hittat hem. Vi har träffat många fina familjer där det finns en långsiktig planering och mycket kärlek. Känslan är obeskrivlig det känns så bra! 

Black Velvet - Zelda❤️
Port Charlotte - Hope ❤️

Limited Edition Caol Ila - Elsa❤️

Black Label - Harry 💙

Islays Lagavulin - Linus 💙

Johnnie Walker -Thor 💙

Nu förbereder vi oss för besiktning med allt som ska göras och njuter innan det är dax för småttingarna att flytta! Valparna kommer att flytta med jämna mellanrum så inte vi får en chock av saknad och för Lovas del. Hon är den kärleksfullaste, ödmjukaste mamman man kan tänka sig.
Stor kram till Er som hört av sig och Ni som fortfarande söker en valp. Vi får lov att återkomma till Er vid nästa kull. En del av Er väntar tålamodigt, vilket vi uppskattar. 

28. feb, 2020

Nu är valparna sju veckor och det är full rulle i valphagen. Alla mår bra. Lova visar på ett otroligt tålamod och låter småttingarna snutta på henne utan krångel. Efter alla möten så har det hitintills utkristalliserat sig att vi har en Zelda- Black Velvet, Thor- Johnnie Walker och Linus- Islays Lagavulin i flocken som verkligen är efterlängtade av sina familjer. Vissa har väntat tålmodigt på just sin valp i nästan ett år, vilket glädjer oss.

Dom tre återstående valparna har också hittat hem men vi behöver fundera lite till så att vi placerar rätt valp till rätt familj.

Snart är det dax för besiktning, vaccinering och idmärkning.Fram tills dess ska vi passa på och njuta av dessa underbara valpar.  

21. feb, 2020

Idag är valparna sex veckor gamla. Alla utvecklas väldigt fint. Dom är sååå otroligt sociala, glada, framåt allihopa och helt orädda. Vi har nu börjat träffa familjerna som visat intresse för en kommande familjemedlem. En del av dem har tålamodigt väntat på valp sedan Sagas avkommor föddes förra året. Vi är så glada och tacksamma för alla familjer som vi lärt känna. 

Valparna har fått sina namn och är registrerade i SKK. 

Lova är en exemplarisk mamma på alla sätt och vis. Familjerna som besökt oss förundras över Lovas strålande vackra utseende, hennes mentalitet och den kärlek som hon visar till alla två och fyrbenta .