Valpar

15. dec, 2019

N Y H E T E R 

Nu är det bekräftat Nordic Miracles Snowhite Lova väntar valpar i början av året 2020. Om allt går bra väntar vi en rejäl kull, sa veterinären. För mer info läs under rubriken att köpa valp på hemsidan. Vi kommer att uppdatera med växande mage, rörelser i lilla magen och framförallt bilder på valparna när dom väl anlänt !

För kännedom så vill jag  berätta att Sagas valpar har de bäst ❤️❤️💙💙💙💙 Alla växer och mår bra. Vi har verkligen tur att vi får så många kärleksfulla uppdateringar från deras familjer!

 

19. nov, 2019

Lova är på nytt hälsoundersökt ögon och COR UA. Hon har parats med framgång och nu inväntar vi ljudet för att bekräfta dräktighet. Valpar beräknas i januari och leverens i mars månad. Mer info kommer. 

Intresse förfrågan och beskrivning hur Ni bäst kan ta emot en valp, tas tacksamt emot via mejl. Nästa kontakt sker på telefon. Ni har möjlighet att besöka vårt hem och träffa våra vuxna hundar och lilla Meia. Inga besök tas emot tre veckor innan ev beräknad nedkomst. När valparna är fyra - fem veckor är Ni välkomna att besöka småttingarna. 

Mer info finns under fliken; Att köpa valp

Välkommen med era funderingar.  

5. okt, 2019

Vilken ynnest att få möjlighet att vara med tjejerna ytterligare tid. Dom har verkligen tagit fram sina bästa egenskaper. Saga och Lova turas om att busa och sysselsätta dom men även lära tjejerna vad som är ok/ eller inte. Det märks tydligt att tjejerna fått mer plats när inte bröderna bus är kvar. Tjejerna gör till största del både nr 1 & 2  ute och dom sover hela  nätter utan pip nedanför min säng, vart annars ?! På dagarna är dom kvicka när det är dax för promis och inga hinder verkar vara för svåra. Kavata, glada och sociala båda två, följsamma och lekfulla. Villkorslös kärlek är precis vad jag känner ❤️❤️ 

5. okt, 2019

Nu har gossarna flyttat till sina egna kärleksfulla hem. Det känns som en högvinst när vi vet att valpköpet är genomtänkt och att familjerna planerat för en ny kärleksfull familjemedlem över lång tid framöver.

Vi vill passa på att önska gossarna Winston, Milou, Elton och Aston varmt lycka till i era nya familjer och på återseende. 

Familjen Catharina & Jimmy 💙

Familjen Anna-Lena & Sven- Olof 💙

Familjen Monica & Christer 💙

Familjen Mariana & Kjell -Arne 💙

Isnt She Lovley, Meia blir kvar hos oss och Amazing Grace, Selma kommer att flytta inom kort till sin alldeles egen underbara familj.

5. okt, 2019

Nu har alla valparna genomgått besiktningen. Det gick väldigt bra och dom var superduktiga. Saga har numer avsagt sig mammarollen och slöar till sig på soffan. Välförtjänt vila Saga har verkligen varit en bra mamma. Alla valparna har fantastiska egenskaper fysiskt och mentalt. Vilken utveckling vi har fått vara med om det går inte med ord att beskriva. Dom är så mysiga både i grupp och enskilt och nu är dom redo att ge sina nya familjer massor med bus och kärlek i överflöd. 

Nu förbereder vi oss genom att packa valpaket med allt som hör därtill och småttingarnas papper. Alldeles snart är det dax för en ny fas då vi lämnar över valparna till deras nya älskade familjer, som Ni har längtat. Avsked är inte riktigt min grej men det underlättar när jag vet att valparna kommer att bli överösta med kärlek. 

Winston💙 Milou 💙 Elton 💙 Aston💙 Selma ❤️ Meia ❤️