Nyheter valpar

21. feb, 2020

Idag är valparna sex veckor gamla. Alla utvecklas väldigt fint. Dom är sååå otroligt sociala, glada, framåt allihopa och helt orädda. Vi har nu börjat träffa familjerna som visat intresse för en kommande familjemedlem. En del av dem har tålamodigt väntat på valp sedan Sagas avkommor föddes förra året. Vi är så glada och tacksamma för alla familjer som vi lärt känna. 

Valparna har fått sina namn och är registrerade i SKK. 

Lova är en exemplarisk mamma på alla sätt och vis. Familjerna som besökt oss förundras över Lovas strålande vackra utseende, hennes mentalitet och den kärlek som hon visar till alla två och fyrbenta .

16. jan, 2020

Lova har fått sina valpar. Tre tikar och tre hanar. Allt gick väldigt bra. Lova och valparna mår bra. En tik är sobel med vita tecken, två svarta tikar med vita tecken. Hanarna är vit/ svart och två svarta med vita tecken. Alla valparna föddes med fina vikter. 

Mer kort finns om Ni vill följa oss på Instagram. 

31. dec, 2019
15. dec, 2019

N Y H E T E R 

Nu är det bekräftat Nordic Miracles Snowhite Lova väntar valpar i början av året 2020. Om allt går bra väntar vi en rejäl kull, sa veterinären. För mer info läs under rubriken att köpa valp på hemsidan. Vi kommer att uppdatera med växande mage, rörelser i lilla magen och framförallt bilder på valparna när dom väl anlänt !

För kännedom så vill jag  berätta att Sagas valpar har de bäst ❤️❤️💙💙💙💙 Alla växer och mår bra. Vi har verkligen tur att vi får så många kärleksfulla uppdateringar från deras familjer!

 

19. nov, 2019

Lova är på nytt hälsoundersökt ögon och COR UA. Hon har parats med framgång och nu inväntar vi ljudet för att bekräfta dräktighet. Valpar beräknas i januari och leverens i mars månad. Mer info kommer. 

Intresse förfrågan och beskrivning hur Ni bäst kan ta emot en valp, tas tacksamt emot via mejl. Nästa kontakt sker på telefon. Ni har möjlighet att besöka vårt hem och träffa våra vuxna hundar och lilla Meia. Inga besök tas emot tre veckor innan ev beräknad nedkomst. När valparna är fyra - fem veckor är Ni välkomna att besöka småttingarna. 

Mer info finns under fliken; Att köpa valp

Välkommen med era funderingar.