Valpar 10/1 2020

5. okt, 2019

Nu har gossarna flyttat till sina egna kärleksfulla hem. Det känns som en högvinst när vi vet att valpköpet är genomtänkt och att familjerna planerat för en ny kärleksfull familjemedlem över lång tid framöver.

Vi vill passa på att önska gossarna Winston, Milou, Elton och Aston varmt lycka till i era nya familjer och på återseende. 

Familjen Catharina & Jimmy 💙

Familjen Anna-Lena & Sven- Olof 💙

Familjen Monica & Christer 💙

Familjen Mariana & Kjell -Arne 💙

Isnt She Lovley, Meia blir kvar hos oss och Amazing Grace, Selma kommer att flytta inom kort till sin alldeles egen underbara familj.

5. okt, 2019

Nu har alla valparna genomgått besiktningen. Det gick väldigt bra och dom var superduktiga. Saga har numer avsagt sig mammarollen och slöar till sig på soffan. Välförtjänt vila Saga har verkligen varit en bra mamma. Alla valparna har fantastiska egenskaper fysiskt och mentalt. Vilken utveckling vi har fått vara med om det går inte med ord att beskriva. Dom är så mysiga både i grupp och enskilt och nu är dom redo att ge sina nya familjer massor med bus och kärlek i överflöd. 

Nu förbereder vi oss genom att packa valpaket med allt som hör därtill och småttingarnas papper. Alldeles snart är det dax för en ny fas då vi lämnar över valparna till deras nya älskade familjer, som Ni har längtat. Avsked är inte riktigt min grej men det underlättar när jag vet att valparna kommer att bli överösta med kärlek. 

Winston💙 Milou 💙 Elton 💙 Aston💙 Selma ❤️ Meia ❤️

5. okt, 2019

Oj vad tiden går fort. Valparna har hunnit bli avmaskade en andra gång. Dom leker, äter och sover. Valparna har börjat undersöka omgivningen och dom är väldigt nyfikna. Alla valparna ör otroligt glada och sociala. Dom gillar att bli omhuldade av både stora och små besök.

Alla valparna har hittat hem och vi vill tacka alla Er som visat intresse för Saga valpar. vi är så glada att alla valpar får möjlighet att flytta till kärleksfulls hem där det finns en långsiktig planering och mycke kärlek och med allt vad det innebär med en ny familjemedlem över lång tid.

Vi är också glada över att dom familjer som inte fått valplöfte valt att stå kvar till framtida kulL

Nu är det vår tid framöver och vi tänket njuta av den framtills valparna ska besiktas och levererad.

5. okt, 2019

Nu händer det saker. Alla valparna är uppe på benen och dom har öppnat sina ögon. Dom är så vackra.Dom har blivit avmaskade för första gången och blivit erbjudna smakportioner. Det var väldigt uppskattat. Saga sköter sina valpar på bästa sätt och det finns ingen anledning till oro.

Vi är så glada att så många familjer visat intresse för våra valpar både in och utrikes. Många utav dem har tidigare kännedom om rasen, vilket känns skönt. Jag är så glad att det finns fler än mig som uppskattar rasen med både själ och hjärta. Jag brukar säga att mär man skaffar en havanais är det som att ta en pralin från en chokladask, det täcker sällan med en.

Nu består våran tid efter fyra veckors ålder att träffa potentiella valpköpare. Som jag har skrivit tidigare så garanterar ett besök men det förutsättningarna ökar. Vi tycker att det är oerhört viktigt att träffas initialt och sedan ta ett valplöfte och köp därifrån och framåt.

5. okt, 2019

Saga har nedkommit med sex friska och fina valpar med bra födelsevikt. Alla mår bra. Det blev två tikar (svart/vita) och fyra hanar ( en svart och tre sobla) Just nu ligger alla och gottar sig vid mjölkbaren.