Valpar 10/1 2020

16. jan, 2020

Lova har fått sina valpar. Tre tikar och tre hanar. Allt gick väldigt bra. Lova och valparna mår bra. En tik är sobel med vita tecken, två svarta tikar med vita tecken. Hanarna är vit/ svart och två svarta med vita tecken. Alla valparna föddes med fina vikter. 

Mer kort finns om Ni vill följa oss på Instagram. 

31. dec, 2019
15. dec, 2019

N Y H E T E R 

Nu är det bekräftat Nordic Miracles Snowhite Lova väntar valpar i början av året 2020. Om allt går bra väntar vi en rejäl kull, sa veterinären. För mer info läs under rubriken att köpa valp på hemsidan. Vi kommer att uppdatera med växande mage, rörelser i lilla magen och framförallt bilder på valparna när dom väl anlänt !

För kännedom så vill jag  berätta att Sagas valpar har de bäst ❤️❤️💙💙💙💙 Alla växer och mår bra. Vi har verkligen tur att vi får så många kärleksfulla uppdateringar från deras familjer!

 

19. nov, 2019

Lova är på nytt hälsoundersökt ögon och COR UA. Hon har parats med framgång och nu inväntar vi ljudet för att bekräfta dräktighet. Valpar beräknas i januari och leverens i mars månad. Mer info kommer. 

Intresse förfrågan och beskrivning hur Ni bäst kan ta emot en valp, tas tacksamt emot via mejl. Nästa kontakt sker på telefon. Ni har möjlighet att besöka vårt hem och träffa våra vuxna hundar och lilla Meia. Inga besök tas emot tre veckor innan ev beräknad nedkomst. När valparna är fyra - fem veckor är Ni välkomna att besöka småttingarna. 

Mer info finns under fliken; Att köpa valp

Välkommen med era funderingar.  

5. okt, 2019

Vilken ynnest att få möjlighet att vara med tjejerna ytterligare tid. Dom har verkligen tagit fram sina bästa egenskaper. Saga och Lova turas om att busa och sysselsätta dom men även lära tjejerna vad som är ok/ eller inte. Det märks tydligt att tjejerna fått mer plats när inte bröderna bus är kvar. Tjejerna gör till största del både nr 1 & 2  ute och dom sover hela  nätter utan pip nedanför min säng, vart annars ?! På dagarna är dom kvicka när det är dax för promis och inga hinder verkar vara för svåra. Kavata, glada och sociala båda två, följsamma och lekfulla. Villkorslös kärlek är precis vad jag känner ❤️❤️